Miss Twist

Een belangrijk kenmerk van dj Miss Twist is de gezelligheid die zij telkens weer met zich mee brengt. Haar vriendelijke uitstraling doet wonderen en men voelt zich dan ook al snel op zijn of haar gemak. Mensen springen juichend op om te dansen en smeken praktisch uitgeput of zij even kan stoppen met het draaien van goede muziek om op adem te kunnen komen om vervolgens weer verder te kunnen dansen. Maar ook voor de beste sfeer- of achtergrondmuziek met of zonder twist is dj Miss Twist een zeer goede keuze.   

Waar ken ik haar ook alweer van? 

Al vele jaren het gezicht op en rondom het podium van de Mega Platen en CD-Beurs in de Jaarbeurs. Ook voor andere evenementen is zij te boeken als gastvrouw of presentatrice. Ze heeft op vele festivals als het North Sea Jazz en Lowlands gedraaid, in vele poppodia en diverse zalen als de Heineken Music Hall, Paradiso, de Melkweg, Tivoli en vele andere. Naast festivals en poppodia draait dj Miss Twist van kleinschalige privé tuinfeestjes, tot deftige recepties, bruiloften en partijen, bedrijfsevenementen, tot beurzen en eigenlijk alles wat je maar bedenken kunt.  

 Ze geniet als de gasten genieten en dat straalt zij uit. Dit is een zeer prettige bijkomstigheid voor iedereen. Wil je een gezellig feest met fijne muziek en een vrolijke noot? Lekker origineel en geen geijkt, of juist wel geijkt werk? Dan ben je bij dj Miss Twist op het juiste adres en verzekerd van succes.  

De muziek
Dj Miss Twist draait singles, oftewel 45 toeren plaatjes uit de 50’s, 60’s & 70’s. Zij staat bekend om haar unieke collectie en haar zeer passende muziekkeuze voor ieder evenement.   De genres is grote lijnen: Crooners, Doo Wop, Rhythm 'n Blues, Rock 'n Roll, Rockabilly, Country, Jazz, Popcorn, Bossa Nova, Cha cha, Mambo, Twist, Soul, Highschool en nog veel meer moois.   Afhankelijk van de wens en het soort feest of evenement, worden met de grootste zorg de meest passende singles geselecteerd. Kortom: ‘Waarom balen als je Miss Twist in huis kunt halen?’  Dj Miss Twist, voor ouderwetse gezelligheid! 

BOEKINGEN EN INFORMATIE MISS TWIST